Скъпи зрелостници,

Дойде един дългоочакван ден, в който ще чуете за последен път училищният звънец  да  бие за вас. В този момент, навярно си спомняте вълнението преди четири години, когато, нетърпеливи  и любопитни, прекрачихте прага на нашето училище и усетихте неповторимия  аромат на топъл хляб и вкусни сладкиши, приготвени от по-големите ученици. Изминаха четири години, в които с труд и усърдие усвоявахте основите и тънкостите на избраната професия, калявахте характера си и се изграждахте като личности . Последната година ни изправи пред голямо предизвикателство, но заедно успяхме да се справим, за да се поздравим с успешното завършване на випуск 2021. Най-голямата награда за нас, като учители, са вашите постижения и израстването ви като достойни хора.

Пожелавам ви да следвате пътя, който сте избрали с упоритост и вяра, че няма невъзможни неща. Борете се и отстоявайте себе си, независимо колко е голямо предизвикателството, защото, когато човек има  мечти, винаги има начин. Бъдете смели и отговорни и откривайте доброто и красотата, ценете своята младост и сила и отстоявайте щастието си.

 

Време е да се сбогувате с училището и да поемете по своя път. Пожелавам ви попътен вятър и удовлетворение от постигнатите успехи!